WPQuick.nl

Over ons

WPQuick beschikt over al het laatste WordPress nieuws. Het toont de nieuwste berichten en video’s van meer dan 20 van de beste WordPress websites. Het idee achter deze website is simpel; het biedt een centrale ruimte waar je op de hoogte kunt blijven van de laatste gebeurtenissen in de WordPress wereld. De content van de website wordt mogelijk gemaakt door RSS-feeds.

Kopieert WPQuick de content van andere websites?

Nee, we kopiëren de content niet om één simpele reden: het is volkomen onethisch. Wat we doen is de laatste berichten van verschillende bronnen op één locatie samenbrengen. Elke geïmporteerde post wordt weergegeven in de WPQuick blog met een titel, aanbevolen afbeelding en een zeer kort fragment. Wanneer een bezoeker een artikel vindt dat hij of zij leuk vindt, klikt hij op de button ‘lees meer’ en wordt hij rechtstreeks naar de website van de oorspronkelijke bron geleid. Alle lezers worden teruggestuurd naar de oorspronkelijke post, zodat de oorspronkelijke auteurs en bronnen de eer en het verkeer krijgen dat ze verdienen.

Kan ik een nieuwe webpagina toevoegen?

Zeker! We zijn altijd op zoek naar manieren om WPQuick te verbeteren en onze lezers de meest uiteenlopende WordPress gerelateerde nieuws te bieden. Het enige wat je hoeft te doen om een nieuwe nieuwsbron voor te stellen, is dit formulier in te vullen. Als je aan de andere kant je website / blog kunt zien op WPQuick en je wilt dat deze om de een of andere reden wordt verwijderd, neem dan hier contact met ons op zodat we de zaken verder kunnen bespreken.